湖北成人高考网

(湖北成考网):提供湖北成教高升专、专升本报名、考前辅导、成绩查询、录取查询及网上报名入口!

考生在线咨询

湖北成考网微信公众号 湖北成考网微信公众号
返回顶部∧

当前位置:首页 > 成考辅导 >  专升本 > 英语

2018年湖北成人高考专升本英语试题及答案

来源:湖北成人高考网 浏览次数:2042 发布时间:2020-06-30
历年湖北成人高考录取分数线 2021年湖北成人高考报考指南 2021湖北成人高考报名时间
2021年湖北成人高考考试科目 湖北成人高考准考证打印 湖北成人高考成绩查询系统
湖北成人高考报名,99%通过率 湖北成人教育毕业证书样本 成教毕业后待遇及社会认可度

  2018年成人高考考试即将来临,目前正是各位成考生紧张复习的阶段。湖北成考网为考生整理了湖北成考各科目复习资料、历年真题、模拟题等。以下是成人高考专升本《英语》选择题练习及答案,各位成考生可好好利用,争取一举拿下成人高考。


  (1) This lesson is _______ than the last one.

  A. more easier


  B. more easy


  C. very easier


  D. much easier


  答案:D


  解析:形容词比较级的用法。


  (2) The football match was ______ because of heavy rain.


  A. played


  B. held


  C. cancelled


  D. continued


  答案:C


  解析:词汇辨析,根据语意。


  (3) The stone was so heavy that it was difficult for the old man to ____ it.


  A. lift


  B. reach


  C. rise


  D. touch


  答案:A


  解析:同义词辨析,根据语意。


  (4) When we saw his face,we knew _______ was bad.


  A. the news


  B. some news


  C. a news


  D. news


  答案:A


  解析:冠词的用法。


  (5) At the peak of his ____,he was appointed chairman of the board of the big company.


  A. work


  B. job


  C. task


  D. career


  答案:D


  解析:同义词辨析。


  (6) What would you ________ to eat tonight?


  A. like


  B. wish


  C. want


  D. hope


  答案:A


  解析:固定搭配。


  (7) Most students didn't ____ what he had said in class.


  A. answer


  B. reply


  C. listen


  D. catch


  答案:D


  解析:同义词辨析,根据语意。


  (8) Drunken driving is the main ____ of traffic accidents.


  A. reason


  B. cause


  C. excuse


  D. result


  答案:B


  解析:同义词辨析。


  (9) If you pay 100 dollars for this 70 dollar dress,the sales girl should return you 30 dollars ____.


  A .tips


  B. fine


  C. change


  D. fare


  答案:C


  解析:同义词辨析,根据语意。


  (10) Man's wearing skirt is characteristic _____ Scotland.


  A. of


  B. for


  C. by


  D. with


  答案:A


  解析:固定搭配。


  (11) _____ the circumstances,there is no hope of the patient's quick recovery.


  A. Below


  B. Under


  C. Behind


  D. From


  答案:B


  解析:固定搭配。


  (12) At the meeting,no member could ______ proper solution to the serious problem.


  A. put up with


  B. catch up with


  C. come up with


  D. keep up with


  答案:C


  解析:短语动词辨析。


  (13) The policeman caught the man _________ the arm.


  A. by


  B. with


  C. On


  D. at


  答案:A


  解析:固定搭配。


  (14) I ________ my bicycle on the left side.


  A. get off from


  B. get down


  C. get down from


  D. get off


  答案:D


  解析:固定搭配,根据句意。


  (15) Look what father_______ me when he came from work .


  A. brought


  B. took


  C. carried


  D. fetched


  答案:A


  解析:根据句意。


  (16) The medicine will ______ you good.


  A. do


  B. save


  C. give


  D. help


  答案:A


  解析:固定搭配。


  (17) ________ your step,or you might fall into the water.


  A. See


  B. Watch


  C. Miss


  D. Look at


  答案:B


  解析:固定搭配。


  (18) This novel is worthy of _______.


  A. reading


  B. read


  C. having read


  D. being read


  答案:D


  解析:固定搭配。


  (19) She can speak Japanese better than ________else.


  A. the one


  B. no one


  C. anyone


  D. another


  答案:C


  解析:代词的用法。


  (20) I wish you‘d consider _______ to Miami with us this vacation.


  A. going


  B. that you‘ll go


  C. to go


  D. to going


  答案:A


  解析:固定搭配


了解更多“2018年湖北成人高考专升本英语试题及答案”, 请关注湖北成考网官方微信公众号,湖北成考真题及辅导资料提前知晓!湖北成考学习中心发布湖北成人高考分数线及录取查询,成绩查询,湖北成考招生院校及成教招生专业,为湖北考生提供成人高考报名、考试、毕业一站式服务!

更多内容,请关注湖北成人高考网官方微信(微信搜索 "湖北成考学习中心")或扫描左边的二维码

转载请注明:文章转载自 湖北成考网 [www.whxnf.com]
本文标签: 成人高考    高起专    高起本    专升本    成人高考学习资料    成人高考英语试题   
本文地址:https://www.whxnf.com/coach/zsbyingyu/395.html

【声明】本文内容系湖北成人高考网编辑,未经授权不得转载,如需转载请注明出处。

延伸阅读
专升本英语
网上报名
  • 若报名遇到问题,可以联系老师:18672345762

热搜关键词